Bærekraft

Vi ser på oss selv som "karbonjegere" på vegne av våre kunder.

Nordisk Avfallspool AS har tatt frem en karbonkalkulator som vil bli ett viktig støtteverktøy når vi skal bistå våre kunder i kampen om lønnsomme avfallsløsninger med minimale karbonutslipp. Vårt verktøy integrerer data fra flere anerkjente kilder, inkludert IPCC Assessment Reports 5 og 6, bilprodusenter, bransjespesifikke databaser og offentlige avdelinger. Den følger beregningsmetodikken til klimagassprotokollen for å sikre nøyaktighet og pålitelighet. Denne omfattende tilnærmingen gjør at kalkulatoren kan gi nøyaktige målinger og innsikt i karbonutslipp, og hjelpe brukerne med å ta gjennomtenkte beslutninger for å redusere bedriftens totale miljøpåvirkning.

Bli med oss i Nordisk Avfallspool AS å starte en ny epoke i lønnsom og miljøvennlig avfallsbehandling fra avfallet oppstår til det blir gjenvunnet til nye produkter. For å lykkes i "jakten" på karbon så kreves det ett godt samarbeid med kunder og avfallsentreprenører samt med bedrifter som har solid kunnskap innen miljø, bærekraft og it.

Transparente langsiktige avtaler mellom kunde, avfallsentreprenører og Nordisk Avfallspool AS mener vi vil være den optimale løsningen for å redusere det totale karbonavtrykket i avfallets verdikjede. Sjekk ut noen bilder av portalen.